• FAREBNÝ TÝŽDEŇ – MŠ a ZŠ

    Milí rodičia!

    V našej ZŠ a MŠ bude v týždni od 22.4. do 26.4.2024 FAREBNÝ TÝŽDEŇ. Preto Vás prosíme, aby ste svoje deti obliekli počas jednotlivých dní do rôznych farieb podľa zoznamu.

    Ďakujeme.

  • ZŠ - Súťaž Nie drogám

    ZŠ - Súťaž Nie drogám

    Žiaci Kordiak, Kuchár D., Kuchár J., Korupecká, Groholová, Rindošová reprezentovali školu v športovej súťaži Nie drogám organizovanej ABC CVČ. V konkurencií ďalších škôl sme obsadili víťaznú pozíciu a postupujeme do finálového turnaja. Žiaci sa zabavili a ukázali bojového ducha. Gratulujeme.

    Fotoalbum

  • Zápis do 1.ročníka

    Slávnostný zápis do 1. ročníka sa uskutoční

     9.4.2024 o 16:00 hod.

    v triede 4.B na 1.poschodí.

     

  • Zápis do 1.ročníka

    Vážení rodičia budúcich prvákov, pozývame Vás na Slávnostný zápis do 1.ročníka.

    Viac informácií na plagáte:

  • ZŠ - Súťaž v stolnom tenise

    ZŠ - Súťaž v stolnom tenise

    Žiaci Harvilko, Kordiak a Sekera reprezentovali školu v stolnom tenise žiakov ZŠ. Spomedzi 10 zúčastnených škôl sa umiestnili na 3. mieste. Žiaci preukázali bojovnosť a húževnatosť v zápasoch o postup. V základnej časti sme porazili ZŠ Sedlica a ZŠ Rokycany. Postúpili sme z prvého miesta. V semifinále sa nám nepodarilo zdolať ZŠ Májové námestie a tak sme sa opäť stretli so ZŠ Sedlica. Napínavé zápasy priniesli vyrovnané výsledky. V tesnom závere 3:2 sa nám podarilo vybojovať víťazstvo a umiestniť sa na 3. mieste.

    Fotoalbum

  • Duchovné zamyslenie

    Duchovné zamyslenie

     

     

    Duchovné zamyslenie duchovného správcu školy o. Rastislava Baku:

    Pascha (pdf)

     

  • ZŠ - Geografická olympiáda - okresné kolo

    ZŠ - Geografická olympiáda - okresné kolo

    V mesiaci marec sa uskutočnilo okresné kolo Geografickej olympiády, ktorej sa zúčastnili šiesti žiaci našej školy: Matúš Sopala (5.B), Samuel Dic (5.A), Dávid Jánoš (6.A), Boris Puškáš (7.A), Teodor Stavač (8.B) a Jakub Lakata (8.A). Úspešnými riešiteľmi tejto vedomostnej olympiády sa stali Matúš Sopala, Samuel Dic a Dávid Jánoš.

    Srdečne blahoželáme!

  • Christos voskrese!

  • ZŠ - Volejbal

    ZŠ - Volejbal

    Žiaci našej školy sa zúčastnili obvodného kolo vo 4-kovom volejbale. Sily sme si zmerali so žiakmi zo ZŠ Šrobárová, ZŠ Šmeralova a ZŠ Májové námestie. Vyrovnaný súboj sme odohrali proti ZŠ Šmeralova, kde sme podľahli až v rozhodujúcom treťom sete. Chalani sa zlepšovali od zápasu k zápasu. Verím, že skúsenosti zužitkujú na TV. 

    Fotoalbum

  • ZŠ - Hviezdoslavov Kubín - okresné kolo

    ZŠ - Hviezdoslavov Kubín - okresné kolo

    Hviezdoslavov Kubín je celoštátna súťažná prehliadka v umeleckom prednese poézie a prózy. Tento rok táto naša najznámejšia a najprestížnejšia recitačná súťaž oslavuje už 70. jubileum. V dňoch 25. a 26. marca 2024 prebiehalo okresné kolo v  prednese poézie a  prózy. Aj našu školu reprezentovali žiaci vo všetkých kategóriách. Krásne 2. miesto získal v prednese poézie žiak 6.A triedy Filip Leško a na 3. mieste sa umiestnila žiačka 4.B triedy Viktória Krajňáková. Všetkým zúčastneným ďakujeme za reprezentáciu školy a víťazom srdečne blahoželáme.

    Fotoalbum

  • MŠ - Oznam

    MŠ - Oznam

    Prerušenie prevádzky MŠ

    Riaditeľ Spojenej školy bl. biskupa Gojdiča oznamuje rodičom, že prevádzka MŠ bude v čase veľkonočných prázdnin prerušená od 28.03.2024 (štvrtok) do 02.04.2024 (utorok) z prevádzkových dôvodov Deti sú z obedov odhlásené.Prevádzka začne 03.04.2024 (streda).

  • ZŠ - Biblická olympiáda a Biblická súťaž

    ZŠ - Biblická olympiáda a Biblická súťaž

    Dňa 21. marca 2024 sa žiaci našej školy zúčastnili protopresbyterského/okresného kola Biblickej súťaže a Biblickej olympiády, ktoré sa konali na ZŠ Lesníckej v Prešove. V Biblickej olympiáde reprezentovali našu školu žiaci Samuel Saksa (6.A), Miriam Leščinská (6.A) a Maxim Krolak (5.A). Ďalšej Biblickej súťaže sa zúčastnili aj naši najmenší žiaci Michal Sopko (2.B),  Matúš Dic (2.B) a Tomáš Kormoš (2.B), ktorí sa vo svojej kategórii umiestnili na 1. mieste. Srdečne blahoželáme.

    Fotoalbum

  • ZŠ - Súťaž Mamut

    ZŠ - Súťaž Mamut

    Dňa 8.3.2024 sa na 2.stupni ZŠ konalo školské kolo tímovej matematickej súťaže Mamut, určenej žiakom 5. a 6. ročníka.

    Blahoželáme žiakom: 

    1. miesto (6.A): Samuel Saksa,  David Jánoš, Simon Vavrek, Vladimír Kočiščák, Filip Harčár

    2. miesto (5.B): Marek Magda, Patrik Pavlišinovič, Tomáš Pavlišinovič, Stanislav Petra, Simon Dolhý

    3. miesto (5.B): Stela Harčárová, Nina Ferková, Anna Emily Fecková, Matúš Sopala, Tobiáš Chovanec

    a víťazom držíme palce v ďalšom kole súťaže.

    Fotoalbum

  • ZŠ – Športovanie

    ZŠ – Športovanie
    • Naši žiaci sa zúčastnili nového formátu basketbalu 3x3. Stretli sa s domácimi ZŠ Mirka Nešpora a ZŠ Májové námestie. Chlapci prejavili bojovnosť a chcenie vyhrať. FOTO
    • Naše žiačky druhého stupňa na turnaji vo florbale obsadili výborne tretie miesto. FOTO
    • Žiačky našej školy sa zúčastnili turnaja vo vybíjanej. FOTO
    • Žiačky našej školy sa zúčastnili turnaja vo volejbale. FOTO
  • Deň otvorených dverí

  • ŠKD - Oznam

    ŠKD - Oznam

    Dňa 21.3.2024 (štvrtok) bude ŠKD v prevádzke do 15:00 hod.

    Dôvodom je Deň otvorených dverí.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • ZŠ - Krížová cesta

    ZŠ - Krížová cesta

    Svätá štyridsiatnica je obdobie, ktoré nám ponúka priestor na modlitbu, zastavenie sa. Jednou z foriem je starobylá a stále používaná modlitba Krížovej cesty, kde rozjímame o utrpení Ježiša Krista Aj žiaci 1. stupňa našej školy sa zapojili do tejto modlitby a v jednotlivých zastaveniach sa zamýšľali  nad umučením Ježiša Krista, tiež nad svojimi pádmi, hriechmi, ktoré mu spôsobili ťarchu pri nesení kríža. Krížovú cestu prednášali žiaci 3. ročníka a obetovali ju za deti celého sveta, zvlášť za tie, ktoré žijú v chudobe. Deti celého sveta predstavoval kríž vytvorený z piatich šatiek, každá inej farby ako znak päť svetadielov. Po každom zastavení žiaci na šatky odovzdali  predmet - symbol, ktorý  vyjadroval podstatu rozjímania. Modlitba bola obohatená gitarovým doprovodom a spevom všetkých prítomných.

    Fotoalbum

  • „Tehlička“

    Aj v tomto roku, počas pôstneho obdobia, prebieha na našej škole verejná zbierka „Tehlička“.

    Tohtoročná tehlička má ambíciu prispieť k zmene podmienok vzdelávania v meste Tojn – Južný Sudán, kde je škola sv. Bakhity, ktorá denne prijíma viac ako 1000 žiakov. Cieľom tejto zbierky je pomôcť tejto škole s výstavbou multifunkčnej haly, ktorá je nevyhnutná, aby sa deti mohli lepšie vzdelávať, stravovať, robiť skúšky, ale aj tancovať alebo cvičiť divadlo.

    V stredy, 20. marca a 27. marca, cez veľkú prestávku k vám prídu študenti s pokladničkami. Pridajte sa aj Vy a pomôžte nám pomáhať.

    Ďakujeme!

  • Duchovné zamyslenie

    Duchovné zamyslenie

     

    Duchovné zamyslenie duchovného správcu školy o. Rastislava Baku:

    Kajajte sa (pdf)

     

strana: